Kegyeleti biztosítás

Kegyeleti biztosítás

Gondoskodhat családja anyagi biztonságáról egy nem várt időpontban bekövetkező szerencsétlen esemény esetére, mentesítve őket ezzel a hirtelen nagyobb kiadás terhe alól.

Az elmúlás az élet része. Hiába vagyunk tisztában a ténnyel, elfogadni és feldolgozni nehéz. Hozzátartozónk, szerettünk elveszítése nemcsak érzelmileg állíthat megterhelő időszak elé: megtakarítás híján az anyagi gondokkal is meg kell küzdenünk.

Tudta, hogy egy átlagos temetés ára ma minimum 300 000 Ft? A temetési költségek mellett az esetleges kórházi költségek vagy hiteltartozások is komoly kiadásokat jelenthetnek. Ha szeretné megóvni szeretteit az ehhez hasonló gondoktól, életbiztosításunk segíthet a megoldásban.

kegyeleti biztosítás, halálozási biztosítás Eger, Kazincbarcika, Sajószentpéter

Kegyeleti biztosításunk előnyei

Nem része a hagyatéknak

Így ha a kedvezményezetteket név szerint megjelöli, nem kell a gyakran elhúzódó hagyatéki eljárás befejezéséig várniuk a kifizetésre.

Nincs örökösödési illeték

A kedvezményezettnek a kifizetett összeg után öröklési illetéket sem kell fizetnie.

A biztosítási védelem élete végéig tart

85 éves kora után biztosítási díjat sem kell fizetnie.

Kiknek ajánljuk elsősorban?

  • Azoknak a 40 és 80 év közötti ügyfeleinknek, akik racionálisan gondolnak a jövőre, és előrelátóan olyan költségekkel is terveznek, mint például a temetés.
  • Akiknek nincsenek közeli rokonaik, akik vállalnák a végső kiadásokat. Akik egy váratlan szerencsétlenség esetén gondoskodni szeretnének családjuk anyagi biztonságáról, levéve a vállukról egy hirtelen szükségessé vált nagyobb kiadás terhét.

Egyéb lehetőségek

A biztosítási összeget igényeinek megfelelően választhatja ki:

  • 300 000 Ft
  • 500 000 Ft
  • 800 000 Ft

A szerződés 5. évfordulóját követően, ha a biztosítottat váratlan, súlyos, visszafordíthatatlan, kritikus betegséggel diagnosztizálják, előrehozott szolgáltatásban részesülhet. Azzal enyhítjük a gyógyulása során felmerülő anyagi terheit, hogy az aktuális biztosítási összeg 30%-át díjmentes szolgáltatásként kifizetjük, amennyiben a 800 000 Ft-os biztosítási összeget választja.

Amennyiben Ön baleset miatt kórházba kerül, a kórházban töltött napokra 1 000 Ft, 2 000 Ft illetve 3 000 Ft napi térítés kerül kifizetésre az erre vonatkozó kiegészítő balesetbiztosítási feltétel alapján, annak igénylése esetén.

500 000 vagy 800 000 Ft-os biztosítási összeg választása esetén díjmentes telefonos asszisztencia szolgáltatást vehet igénybe, és a következőkkel kapcsolatban kaphat információt:

  • Orvosi rendelők és ügyeletek, szakorvosi rendelők és ügyeletek, gyógyszertárak és gyógyszertári ügyeletek
  • Diagnosztikai eredmények, diagnózisértelmezés, gyógyszerek
  • Baleseti rehabilitációval kapcsolatos tudnivalók

Kérdése van? Keressen minket!

Mely biztosítás érdekli? (A Ctrl gomb lenyomásával több biztosítást is megjelölhet.)

Ezennel hozzájárulok, hogy a fent megadott adataimat a biztositastkeresek.hu-t üzemeltető Együtt4en Bt. a GDPR előírásaival összhangban kezelje.

Kazincbarcikai iroda

3700 Kazincbarcika,
Tóth Árpád út 4.
(Bejárat a bérházak felől)

T. 36203777020

E. barcika@biztositastkeresek.hu

Sajószentpéteri iroda

3770 Sajószentpéter,
Május 1. utca 2.

T. 36202173477

E. szentpeter@biztositastkeresek.hu

Egri iroda

3300 Eger,
Knézich Károly utca 22.
(a kórházzal szemben)

Nyitás: 2019. február 4. (hétfő), 10 óra

T. 36202173477

E. eger@biztositastkeresek.hu